Meubels van teakhout voor in de tuin

Tuinbanken zijn er in veel afwisselende modellen. Een populaire categorie is de Engelse tuinbank. Dit is een stijlvolle bank die het hele jaar door voor eindeloos veel plezier zal zorgen. Mits deze is gemaakt van A-kwaliteit teakhout. Een kwalitatief teakhouten meubel kan probleemloos in weer en wind buiten blijven staan, zelfs met minimaal onderhoud. 

Eigen import uit Indonesie
De Teakspecialist in Naarden biedt enkele kwalitatieve meubels van teakhout. De banken, tafels en stoelen worden eigenhandig geimporteerd uit Indonesie. Op maat gemaakte kussens, voorzien van een speciale coating zijn tevens te verkrijgen. 

Om aan ieders smaak te voldoen zijn er diverse banken op voorraad. Exemplaren om uit te kiezen zijn onder meer de James, zonder armleuningen. Een bijzonder sierlijke uitvoering is de Nottingham. Ook de Classic is een echte topper. Deze is verkrijgbaar in een breedtes van 120 cm tot 240 cm. Inderdaad er zijn vele opties!

We maken u er graag op attent dat u bij De Teakspecialist ook terecht kunt voor accessoires. Voorbeelden zijn voetenbankjes, krukjes, parasols en buitenkleden. En om uw nieuwe Engelse tuinbank in topconditie te houden is een onderhoudsproduct aan te bevelen. 

Passende tafels, stoelen en loungesets
Een kopje koffie in de ochtendzon. Tafelen met vrienden. Uw tuin is een heerlijke plek om te relaxen. Dit soort momenten worden nog aangenamer met een loungeset van teak. Door zo’n set te bestellen bent u in feite in één keer klaar. U beschikt over een gerieflijke bank met prachtige kussens én een bijpassende tafel. Eventueel aangevuld met stoelen, bijzettafeltjes of andere extra meubels. Er zijn diverse loungesets, dus neem de tijd ze stuk voor stuk te bekijken. Als u op een specifieke set klikt, krijgt u meerdere foto’s en een uitgebreide beschrijving te zien. Wilt u de loungesets met eigen ogen aanschouwen? U bent van harte uitgenodigd in onze showroom in Naarden. We zijn zeven dagen per week open en u kunt gratis parkeren.

https://www.deteakspecialist.nl/