Zorg

Een particulier verpleeghuis met persoonlijke zorg en een goede service

Woont u nog thuis, maar is dit eigenlijk niet meer mogelijk? Dan is het een goed idee om te kijken bij een particulier verpleeghuis met goede ouderenzorg. U wilt natuurlijk graag uw zelfstandigheid behouden. Bij het particulier verpleeghuis Compartijn is een combinatie uitstekend mogelijk. Bij dit verpleeghuis krijg u particuliere ouderenzorg, maar heeft u nog genoeg zelfstandigheid. U bepaalt zelf hoe u uw leven indeelt en wat u gaat ondernemen. Het fijne is dat u wel de persoonlijke zorg en service krijgt die u nodig heeft. Op deze manier heeft u een thuis met de extra’s van particuliere ouderenzorg en kunt u genieten van de rest van uw leven.

Blijf de waardevolle momenten in uw leven delen met uw familie

Wanneer u niet meer in uw eigen huis kunt wonen, kan dit een harde klap zijn. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw zelfstandigheid genieten. Bij Compartijn kunt u in een zorgappartement wonen waarbij de inrichting volledig naar uw wensen aangepast wordt. Op deze manier heeft u toch een eigen huis en bewaart u uw eigen identiteit. Het verschil is dat u bij dit verpleeghuis de particuliere ouderenzorg krijgt die u nodig heeft. Zij vinden het belangrijk dat u uzelf thuis voelt. Daarom mogen uw kinderen of kleinkinderen ook altijd komen logeren en langskomen. Bij dit particulier verpleeghuis vinden ze het belangrijk dat u de waardevolle momenten in het leven blijft delen met uw familie en andere geliefden.

U bepaalt zelf hoe uw dag eruit ziet

U heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten die georganiseerd worden en kunt samen eten met andere bewoners. U kiest zelf wat u wilt, zo mag u ook in uw eigen appartement lunchen en dineren. Bij de particuliere ouderenzorg van dit verpleeghuis is alles in de prijs inbegrepen. U kunt dus altijd gezellig meedoen met de dagbesteding en de verschillende activiteiten. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van dit particulier verpleeghuis voor meer informatie.