Eten en drinken

Een fototaart ter promotie van je bedrijf

Met een fototaart kun je veel kanten op. Deze lekkernij is geschikt voor tal van gelegenheden. Bijna altijd denkt men aan feestelijke gelegenheden. Dat is terecht, want een fototaart wordt meestal gebruikt bij verjaardagen, jubileums en andere feesten. Er is echter nog een totaal andere manier om van deze taart gebruik te maken. Heb je er namelijk wel eens aan gedacht dat het ook zakelijk gezien een zeer interessante investering kan zijn? Een fototaart kan namelijk ter promotie van je bedrijf worden gebruikt. Zo maak je op een leuke en smakelijke wijze impact!

Jezelf promoten met een fototaart

Jezelf promoten met een fototaart is ontzettend ludiek. Er zijn tal van manieren om producten te voorzien van bijvoorbeeld een logo of ander soort opdruk. De vraag die jij jezelf daarbij stelt, is alleen waarschijnlijk wel: wie zit hier nu op te wachten? Weer een USB-stick of een pen. Daar heeft iedereen al lades vol van. Nee, neem dan een taart: een taart bestellen is altijd een goede keuze, want wie wordt er nu niet blij van taart?

Ontdek alle mogelijkheden

Met een fototaart heb je veel mogelijkheden. Je kunt de foto erop plaatsen die je wilt. Dat kan bijvoorbeeld ook een logo zijn. Reken maar dat je hiermee zorgt voor een fotogenieke taart waar mensen over praten en die ze misschien zelfs online gaan posten. Dat lever jouw bedrijf nog meer aandacht en promotie op!

Taart bestellen bij een echte specialist

Wil je een taart met een speciaal soort foto erop? Die wil je dan natuurlijk wel bestellen bij een echte specialist. Je taart bestellen bij Toptaarten.nl is altijd een verstandige keuze. Niet alleen worden de taarten snel geleverd (vandaag je taart bestellen, betekent dat deze morgen al geleverd wordt); een specialist als deze heeft ook alles in huis om grote bestellingen snel te verwerken. Ideaal voor een bedrijfsfeest!