Punksquad
Image default
Aanbiedingen

Autocad tekenaar

Autocad tekenaar

Functieomschrijving;

  • In de interne studiebureau zal je mee verantwoordelijk zijn voor het maken van ontwerpplannen, volume- en voorontwerpstudies en het opmaken van typelay-outs van woningen tot appartementsgebouwen en meer.
  • Je vertaalt de wensen van de klanten feilloos naar een technische uitvoerbaar dossier voor de eindklant a.d.h.v. verschillende beschikbare informaticatools zoals Outlouk, Sketchup, Autocad, Excel, etc. en dit in nauwe samenwerking met enerzijds interne diensten verkoop en uitvoering.
  • Je hebt een kritisch oog voor het bewaken van de interne kwaliteitsnormen en detaillering.

Profiel;

  • Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma binnen de architectuur of bouwkunde.
  • Je hebt relevante ervaring in soortgelijke functies en heeft een gepaste opleiding gevolgd.
  • Je beschikt over een bouwtechnische achtergrond, kennis van Autocad en Excel, kan goed in teamverband samenwerken, communicatief, oplossings- en resultaatgericht en vertrouwd met bouwtechnische documenten.
  • Daarnaast ben je klantgericht en hebt een drive om onze klanten centraal te stellen.

Aanbod;

  • Je zal werken op een plaats waar je de nodige middelen krijgt om succesvol te zijn en die je navenhand realistische doorgroeimogelijkheden geeft. Bereid je al maar voor op de vraag waar je binnen 5 jaar wilt staan!
  • Werken in een omgeving die stimuleert en waar kwaliteit erg prominent aanwezig is, projecten om u tegen te zeggen in binnen én buitenland.
  • Een loonpakket dat zeker boven marktconform is! Hier krijg je nog extra legale voordelen bij zodat je jezelf nergens zorgen om hoeft te maken.

In de rol van een professional binnen de architectuur of bouwkunde combineer je diepgaande technische kennis met sterke communicatieve vaardigheden en een klantgerichte benadering. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van de kwalificaties en vaardigheden die je bezit en hoe deze van invloed zijn op je effectiviteit en succes in je werk:

1. Academische Achtergrond: Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma in architectuur of bouwkunde, wat getuigt van een grondige theoretische kennis en een diep begrip van de principes en praktijken binnen deze disciplines. Dit academische fundament is essentieel voor het ontwerpen, plannen en uitvoeren van bouwprojecten op een professionele en efficiënte wijze.

2. Relevante Werkervaring: Je ervaring in soortgelijke functies betekent dat je niet alleen theoretische kennis hebt, maar deze ook hebt toegepast in de praktijk. Deze ervaring stelt je in staat om complexe projecten te beheren, effectief samen te werken met andere professionals en te navigeren door de uitdagingen die typisch zijn voor de bouwsector.

3. Bouwtechnische Kennis en Vaardigheden: Met een solide bouwtechnische achtergrond ben je bekwaam in het gebruik van essentiële tools zoals Autocad voor ontwerp en Excel voor projectmanagement. Je vaardigheid in het werken met deze programma’s stelt je in staat om nauwkeurige technische tekeningen en efficiënte projectplanningen te creëren.

4. Teamwerk en Communicatie: Je vermogen om goed in teamverband samen te werken en je uitstekende communicatieve vaardigheden zijn cruciaal in een veld waar projecten vaak cross-functionele samenwerking vereisen. Deze vaardigheden helpen je om effectief te communiceren met collega’s, consultants, en klanten, wat essentieel is voor het succesvol coördineren van projecten.

5. Oplossings- en Resultaatgerichtheid: Als oplossings- en resultaatgerichte professional ben je gericht op het bereiken van concrete resultaten en het vinden van effectieve oplossingen voor problemen die zich voordoen tijdens het bouwproces. Deze benadering zorgt voor efficiëntie en bevordert de voortgang van projecten, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

6. Klantgerichtheid: Je klantgerichte aanpak en de drive om klanten centraal te stellen zijn bijzonder waardevol. Dit stelt je in staat om de behoeften en verwachtingen van klanten te begrijpen en ervoor te zorgen dat de projecten niet alleen technisch competent zijn, maar ook in lijn met de wensen van de klant.

7. Vertrouwdheid met Bouwtechnische Documenten: Je bekendheid met bouwtechnische documenten zoals specificaties, contracten, en bouwvoorschriften, stelt je in staat om nauwkeurig te werken binnen de wettelijke en technische kaders van de bouwindustrie.

Deze combinatie van technische expertise, praktische vaardigheden, en klantgerichte eigenschappen maakt jou tot een zeer capabele professional, in staat om belangrijke bijdragen te leveren aan elk bouw- of architectuurproject. Je bent goed uitgerust om zowel de dagelijkse uitdagingen als de lange termijn doelen binnen je vakgebied te managen en te realiseren.

 

https://vacatures.today/cat/Technical14.html

https://www.vindazo.be/vacatures/autocad-tekenaar.html